One IT Partner     Datapartner
Nyhetsarkiv

Pyramid till Impact Coatings

Impact Coatings i Linköping köper Pyramid Business Studio.... Läs mer »

Affärssystem i molnet

Vi kan nu erbjuda "hosting" av affärssystemet Pyramid eller Visma Spcs på en molnserver hos vår samarbetspartner FS Data i Helsingborg... Läs mer »

Trädgårdstorgets Vårdcentral i Linköping uppgraderar sin IT-miljö.

Trädgårdstorgets Vårdcentral i Linköping uppgraderar sin IT-miljö med en ny server och ett antal nya PC:ar.... Läs mer »

Sandbergs Redovisning&Revison AB uppgraderar sin PC-park.

Sandbergs Redovisning&Revison AB håller sig i framkant med tekniken och det var dags att förnya en del av PC-parken.... Läs mer »

Tigerstads byter server.

Tigerstads i Linköping har bytt ut sin server och vi fick förtroendet att utföra jobbet. Datapartner har skött IT-driften på Tigerstads sedan många år... Läs mer »

Uppgradering av äldre Pyramid - version 2.5X

Med anledning av att Microsoft slutat uppdatera och ge support på operativsystemet Windows XP... Läs mer »

Anatomic SITT i Norrköping tecknar avtal om IT-drift

I samband med undertecknandet har de också beställt ny, kraftfull server... Läs mer »

Nya PC till Golvmaterial i Norrköping

Golvmaterial är vår Pyramidkund sedan 2008 och efterhand fick vi förtroendet att även ta hand om deras IT-drift... Läs mer »

Karmegrens uppgraderar sin IT-miljö

Karmegrens Gårdsservice är vår Pyramid-kund sedan 2006 och nu har de även valt oss som leverantör av sin nya IT-miljö... Läs mer »

ÅFF väljer Datapartner som sin IT-leverantör

Åtvidabergs FF har även i år valt oss för support av sin IT-Miljö, Visma Administration och Visma Förening... Läs mer »

Pyramid tar täten

I höstas skrev Jonas Andersson, HerbertNathan & Co, om framtidens webbaserade affärssystem på erpbloggen.se. Nu följer Bertil Ågren, HerbertNathan & Co, upp utvecklingen i artikeln "Den nya generationens affärssystem... Läs mer »

Ny IT-miljö på Trädgårdshotellet

Birgitta och Urban Däljemar som driver Trädgårdshotellet i Åtvidaberg startar säsongen 2014 med ny IT-miljö levererad av Datapartner... Läs mer »

Wahlquists Verkstäder virtualiserar servrar

Efter att i höstas ha migrerat vår Exchange server till molnet tog vi steget full ut och med hjälp av Datapartner valde vi att uppgradera vår servermiljö... Läs mer »

Pyramid – det unika affärssystemet

Så skriver Jonas Andersson, HerbertNathan & Co, den 6. november på bloggen erpblogg.se... Läs mer »

Server och Office 365 till Prosembly

Prosembly AB har köpt en ny server och Office 365 av oss. Servern är en kraftfull Dell med Microsofts Hyper-V virtualiseringslösning... Läs mer »

Office 365 till Wahlquists Verkstäder

Vi har levererat Office 365 till AB Wahlquists Verkstäder och migrerat deras Exchange Server till molnet. Migreringen har avlöpt utan problem... Läs mer »

Begravningsbyrån Wårhem

Vi välkomnar Begravningsbyrån Wårhem som ny kund hos oss. Wårhems förnyade sin datorpark med HPs arbetsstationer med Windows 8 och Office 2013... Läs mer »

Prosembly AB tecknar IT-avtal

Prosembly AB tecknar avtal om IT-support med Datapartner. Vi hälsar Prosembly välkommen som ny kund hos oss... Läs mer »

Seminarium - Pyramid på webben

För andra året i rad anordnade vi ett välbesökt Pyramidseminarium. Denna gång med Micke Nilsson från Unikum... Läs mer »

Pyramid 3.41A servicepack 6

Servicepack 06G för Pyramid 3.41A är nu släppt. Den innehåller en del nyheter, samt buggfixar... Läs mer »

Affärssystem i molnet

FS DataVi kan nu erbjuda "hosting" av affärssystemet Pyramid eller Visma Spcs på en molnserver hos vår samarbetspartner FS Data i Helsingborg.

Om du inte har en egen server eller vill slippa ansvaret att ha affärssystemet på egen server, så är detta en perfekt lösning för dig.

Vilka molnservrar finns det?

Virtuell Privat Server (VPS): Reserverad serverkapacitet i form av CPU, RAM-minne osv. i ett serverkluster (flera fysiska servrar sammankopplade i ett kluster). En VPS är som en vanlig server, men du behöver inte hantera någon hårvara.

Dedikerad server: Fysisk server som man förfogar över själv. Man bestämmer själv hur hårdvaran ska vara konfigurerad.

Kolla med oss, så tar vi fram ett förslag utifrån dina önskemål och förutsättningar.