One IT Partner     Datapartner
Nyhetsarkiv

Pyramid till Impact Coatings

Impact Coatings i Linköping köper Pyramid Business Studio.... Läs mer »

Affärssystem i molnet

Vi kan nu erbjuda "hosting" av affärssystemet Pyramid eller Visma Spcs på en molnserver hos vår samarbetspartner FS Data i Helsingborg... Läs mer »

Trädgårdstorgets Vårdcentral i Linköping uppgraderar sin IT-miljö.

Trädgårdstorgets Vårdcentral i Linköping uppgraderar sin IT-miljö med en ny server och ett antal nya PC:ar.... Läs mer »

Sandbergs Redovisning&Revison AB uppgraderar sin PC-park.

Sandbergs Redovisning&Revison AB håller sig i framkant med tekniken och det var dags att förnya en del av PC-parken.... Läs mer »

Tigerstads byter server.

Tigerstads i Linköping har bytt ut sin server och vi fick förtroendet att utföra jobbet. Datapartner har skött IT-driften på Tigerstads sedan många år... Läs mer »

Uppgradering av äldre Pyramid - version 2.5X

Med anledning av att Microsoft slutat uppdatera och ge support på operativsystemet Windows XP... Läs mer »

Anatomic SITT i Norrköping tecknar avtal om IT-drift

I samband med undertecknandet har de också beställt ny, kraftfull server... Läs mer »

Nya PC till Golvmaterial i Norrköping

Golvmaterial är vår Pyramidkund sedan 2008 och efterhand fick vi förtroendet att även ta hand om deras IT-drift... Läs mer »

Karmegrens uppgraderar sin IT-miljö

Karmegrens Gårdsservice är vår Pyramid-kund sedan 2006 och nu har de även valt oss som leverantör av sin nya IT-miljö... Läs mer »

ÅFF väljer Datapartner som sin IT-leverantör

Åtvidabergs FF har även i år valt oss för support av sin IT-Miljö, Visma Administration och Visma Förening... Läs mer »

Pyramid tar täten

I höstas skrev Jonas Andersson, HerbertNathan & Co, om framtidens webbaserade affärssystem på erpbloggen.se. Nu följer Bertil Ågren, HerbertNathan & Co, upp utvecklingen i artikeln "Den nya generationens affärssystem... Läs mer »

Ny IT-miljö på Trädgårdshotellet

Birgitta och Urban Däljemar som driver Trädgårdshotellet i Åtvidaberg startar säsongen 2014 med ny IT-miljö levererad av Datapartner... Läs mer »

Wahlquists Verkstäder virtualiserar servrar

Efter att i höstas ha migrerat vår Exchange server till molnet tog vi steget full ut och med hjälp av Datapartner valde vi att uppgradera vår servermiljö... Läs mer »

Pyramid – det unika affärssystemet

Så skriver Jonas Andersson, HerbertNathan & Co, den 6. november på bloggen erpblogg.se... Läs mer »

Server och Office 365 till Prosembly

Prosembly AB har köpt en ny server och Office 365 av oss. Servern är en kraftfull Dell med Microsofts Hyper-V virtualiseringslösning... Läs mer »

Office 365 till Wahlquists Verkstäder

Vi har levererat Office 365 till AB Wahlquists Verkstäder och migrerat deras Exchange Server till molnet. Migreringen har avlöpt utan problem... Läs mer »

Begravningsbyrån Wårhem

Vi välkomnar Begravningsbyrån Wårhem som ny kund hos oss. Wårhems förnyade sin datorpark med HPs arbetsstationer med Windows 8 och Office 2013... Läs mer »

Prosembly AB tecknar IT-avtal

Prosembly AB tecknar avtal om IT-support med Datapartner. Vi hälsar Prosembly välkommen som ny kund hos oss... Läs mer »

Seminarium - Pyramid på webben

För andra året i rad anordnade vi ett välbesökt Pyramidseminarium. Denna gång med Micke Nilsson från Unikum... Läs mer »

Pyramid 3.41A servicepack 6

Servicepack 06G för Pyramid 3.41A är nu släppt. Den innehåller en del nyheter, samt buggfixar... Läs mer »

Pyramid till Impact Coatings

Impact Coatings i Linköping byter ut sina gamla system mot Pyramid Business Studio. Tidigare hade man tidrapportering i ett system och administration i ett annat. Nu får man allt i samma system, samt ytterligare moduler som stöd för verksamheten.

Impact Coatings

Impact Coatings AB utvecklar och kommersialiserar innovativ teknologi för PVD-ytbeläggning. PVD är en metod att i vakuum framställa tunna skikt av metaller och keramer.

Läs mer på www.impactcoatings.com